Rock News

Red Hot Chili Peppers ne oferă „Not The One”, încă o melodie extrasă de pe albumul „Unlimited Love”

„Not The One” este deja cea de-a treia melodie de pe albumul „Unlimited Love” care ajunge la urechile fanilor.

Direct de pe noul album pus la cale de Red Hot Chili Peppers, fanii se pot bucura acum de un al treilea single. După cum relatează publicația online Ultimate Guitar, într-o preluare de pe Guitar World, RHCP ne-au oferit piesa „Not The One”. Ca de obicei, melodia este disponibilă mai jos. Până acum, muzicienii au mai lansat alte două cântece de pe albumul „Unlimited Love”„Black Summer” și „Poster Child”.

Ideea din spatele melodiei, povestește solistul Anthony Kiedis, este legată de relații și de etalarea trăsăturilor negative ale fiecăruia încă de la început. Cântecul este bazat pe un proiect început de chitaristul Michael Peter Balzary (cunoscut sub numele de scenă Flea), dar nu seamănă cu originalul. Toate schimbările au fost, însă, făcute cu acordul creatorului, susține Kiedis.

[…] Consider că știu cine ești, dar poate nu știu,” explică solistul ideea pe care este bazat singleul. „Crezi că știi cine sunt, dar poate nu știi, mai ales în relațiile intime, unde știm cu toții că prezentăm ceva, iar oamenii au mereu o idee, dar ce s-ar întâmpla dacă pur și simplu ne-am arăta unul celuilalt cele mai rele trăsături?” spune el.

Cel de-al doisprezecelea album de studio semnat RHCP, „Unlimited Love”, urmează să ajungă la urechile fanilor în data de 1 aprilie. Iată ce piese au fost incluse pe el:

  1. Black Summer

  2. Here Ever After

  3. Aquatic Mouth Dance

  4. Not the One

  5. Poster Child

  6. The Great Apes

  7. It's Only Natural

  8. She's a Lover

  9. These Are the Ways

  10. Whatchu Thinkin'

  11. Bastards of Light

  12. White Braids & Pillow Chair

  13. One Way Traffic

  14. Veronica

  15. Let 'Em Cry

  16. The Heavy Wing

  17. Tangelo

Foto: Facebook, Red Hot Chili Peppers