Rock News

Meshuggah revin cu melodia „I Am That Thirst”

Piesa „I Am That Thirst” este extrasă de pe noul disc semnat Meshuggah, „Immutable”, ce va apărea pe piață la începutul lunii viitoare.

Suedezii de la Meshuggah ne oferă din ce în ce mai multe motive să le cumpărăm noul album imediat ce va apărea pe piață. Artiștii au lansat deja cel de-al treilea single de pe disc, relatează publicația online Blabbermouth, iar „I Am That Thirst” poate fi ascultat mai jos. Până acum, am avut ocazia să ne bucurăm de piesele „Light The Shortening Fuse” și „The Abysmal Eye”.

Lansarea albumului „Immutable” a fost anunțată de băieți la începutul anului, moment în care chitaristul Mårten Hagström a declarat chiar că titlul acestuia se potrivește momentului în care se află grupul. Muzicianul susține că, fiind mai în vârstă, artiștii au reușit să se formeze până în acest moment. „Chiar dacă am tot experimentat, cred și că am fost la fel încă din prima zi,” completează el (via Heavy Consequence).

Cel de-al nouălea album semnat Meshuggah, „Immutable”, va apărea pe piață la data de 1 aprilie, urmând să ne aducă următoarele melodii:

  1. Broken Cog
  2. The Abysmal Eye
  3. Light the Shortening Fuse
  4. Phantoms
  5. Ligature Marks
  6. God He Sees in Mirrors
  7. They Move Below
  8. Kaleidoscope
  9. Black Cathedral
  10. I Am that Thirst
  11. The Faultless
  12. Armies of the Preposterous
  13. Past Tense

Foto: Facebook, Meshuggah