Rock News

Foo Fighters anunță lansarea albumului semnat Dream Widow

Noul album Foo Fighters este mult mai heavy decât de obicei, fiind atribuit formației jucate de băieți în pelicula „Studio 666”, Dream Widow.

După cum ți-am scris luna trecută, Foo Fighters urmează să ne aducă un album mai heavy decât am fost obișnuiți până acum. Motivul pentru această schimbare? Discul cel nou va fi atașat grupului fictiv Dream Widow, din pelicula „Studio 666”. La momentul respectiv, solistul Dave Grohl ne promitea că materialul va fi gata până pe 25 februarie, însă abia acum i-a fost atașată o dată de lansare.

Conform publicației Variety (via Blabbermouth) , noul album va apărea pe piață în format digital la data de 25 martie. Pentru varianta fizică, vom mai avea de așteptat. Din fericire, însă, asta nu ne va opri să ne bucurăm de material chiar de vinerea asta.

Prima melodie extrasă de pe album, menită să ne ofere o idee despre discul semnat Dream Widow și despre povestea filmului „Studio 666”, a fost deja lansată în februarie. „March of the Insane” poate fi ascultată mai jos:

Foto: Facebook, Foo Fighters