Rock News

Brann Dailor (Mastodon): Mulți oameni au cumpărat bilete pentru concerte la care nu au venit

„Spectacolele au mers super și au fost destul de pline sălile, dar promoterii au observat că oamenii cumpărau bilete și nu veneau,” explică toboșarul Mastodon, Brann Dailor.

Având în vedere trendul de ridicare a restricțiilor din ultimele luni și entuziasmul cu care au fost primite aceste acțiuni de o mare parte a populației, cam greu ne vine a crede că oamenii nu s-au bucurat de libertate. Chiar și așa, e clar că tocmai asta s-a întâmplat. Conform unui interviu acordat de toboșarul Brann Dailor (Mastodon) pentru Metal Mayhem ROC și preluat de Blabbermouth, mulți dintre fanii care au achiziționat bilete pentru concertele grupului nu s-au mai prezentat.

„Am încercat treaba cu turneul,” spune el. „Cred că a mers destul de bine. Dar tot a fost o grămadă de... Varianta omicron tocmai apăruse, așa că au fost vândute o grămadă de bilete pe care oamenii nu le-au folosit; au rămas acasă. Așa că a fost oarecum nebunesc. Vreau să spun că spectacolele au mers super și au fost destul de pline sălile, dar promoterii au observat că oamenii cumpărau bilete și nu veneau pentru că erau speriați [...]. Clar, industria noastră a fost ultima care s-a întors,” continuă el, menționând că înțelege de ce oamenii și-ar dori să nu se îngrămădească imediat într-o sală de spectacol.

„În același timp , încă există mulți oameni care nu s-au vaccinat și nu își doresc să se vaccineze. Pentru cele mai multe concerte, trebuie să ai dovada că ești vaccinat și poți intra în locație. Așa că încă e destul de dificil în momentul ăsta,” mai explică artistul.

Chiar după ce s-a întors din turneul alături de Opeth, care s-a desfășurat toamna trecută, artistul a descoperit că a contractat noul coronavirus.

Foto: Facebook, Mastodon