Rock News

Meshuggah ne aduc singleul „Light The Shortening Fuse”, extras de pe noul album de studio

Pe Meshuggah vom avea oportunitatea să îi vedem live vara asta, la ARTmania Festival.

Săptămâna trecută, suedezii de la Meshuggah ne-au oferit un videoclip nou (pentru melodia „The Abysmal Eye”), iar acum s-au întors cu un single inedit: „Light The Shortening Fuse” (via Blabbermouth). Noua piesă este extrasă de pe albumul „Immutable”, ce va apărea pe piață la data de 1 aprilie. Acesta a constituit o nouă provocare pentru grup – una pe care fiecare dintre membrii a completat-o cu succes.

Într-un interviu acordat pentru pentru Metal Hammer, toboșarul Tomas Haake a declarat că, atunci cand vine vorba de presiune, nu cea exterioară este problema. Artistul a mărturisit că cele mai mari pretenții vin de la cei din trupă. „Cred că am simțit mereu că, dacă e presiune pe noi, vine din partea noastră, a celor din formație. De fiecare dată când ne prezentăm muzică nouă unul celuilalt din trupă – ăla este considerat [...] testul de foc pe care muzica trebuie să îl treacă”.

Cu Meshuggah, vom avea oportunitatea să ne întâlnim anul ăsta la ARTMmania Festival (22-24 iulie, Sibiu). Artiștii vor urca pe scenă alături de Leprous, My Dying Bride, Pain of Salvation, Testament, Bucovina, Dordeduh, Taine și mulți alții.

Albumul „Immutable” ne va aduce treisprezece melodii:

  1. Broken Cog
  2. The Abysmal Eye
  3. Light The Shortening Fuse
  4. Phantoms
  5. Ligature Marks
  6. God He Sees In Mirrors
  7. They Move Below
  8. Kaleidoscope
  9. Black Cathedral
  10. I Am That Thirst
  11. The Faultless
  12. Armies Of The Preposterous
  13. Past Tense

Foto: Facebook, Meshuggah