Rock News

Meshuggah revin cu videoclipul melodiei „The Abysmal Eye”

Piesa este extrasă de pe noul disc pus la cale de Meshuggah, „Immutable”, ce urmează să apară pe piață în aprilie.

Suedezii de la Meshuggah ne-au adus videoclipul primului single extras de pe discul pe care îl pun la cale, ceea ce înseamnă că te poți bucura acum de un foarte scurt film atașat piesei „The Abysmal Eye”. După cum relatează publicația online Metal Hammer, clipul a fost regizat de Scott Hansen, care a mai colaborat până acum cu Deicide și Sevendust.

„The Immovable Eye” a fost lansat pe platformele de streaming încă de luna trecută pentru a promova discul de studio „Immutable”. Acesta va apărea pe piață la data de 1 aprilie prin intermediul casei de discuri Atomic Fire.

Într-un interviu acordat pentru aceeași publicație, toboșarul Tomas Haake a declarat că presiunea legată de lansare, dacă există, vine din partea membrilor grupului. „Cred că am simțit mereu că dacă e presiune pe noi, vine din partea noastră, a celor din trupă. De fiecare dată când ne prezentăm muzică nouă unul celuilalt din trupă – ăla este considerat [...] testul de foc pe care muzica trebuie să îl treacă”.

De data asta, e clar că exista treisprezece melodii care au trecut acest test – iată care sunt piesele care au fost incluse pe discul „Immutable”:

  1. Broken Cog
  2. The Abysmal Eye
  3. Light The Shortening Fuse
  4. Phantoms
  5. Ligature Marks
  6. God He Sees In Mirrors
  7. They Move Below
  8. Kaleidoscope
  9. Black Cathedral
  10. I Am That Thirst
  11. The Faultless
  12. Armies Of The Preposterous
  13. Past Tense

Foto: Facebook, Meshuggah