Rock News

Tobias Forge (Ghost) recunoaște că este un dictator muzical

Solistul Ghost, Tobias Forge, susține ca poate lucra, totuși, alături de alți artiști - iată care sunt condițiile.

Într-un interviu recent, solistul Tobias Forge a mărturisit că i se întâmplă foarte des (mai exact, în fiecare grup din care a făcut parte) să fie acuzat că este dictator. Artistul a declarat pentru St. Louis Post-Dispatch (via Metal Sucks) că, totuși, poate lucra și cu alți oameni.

În toate trupele pe care le-am avut vreodată, în contextul fiecărei melodii pe care am compus-o vreodată, am fost mereu poreclit dictator, un obsedat de control care nu putea lucra alături de nimeni altcineva,” declară artistul suedez. „Și chiar sunt un dictator și un obsedat de control. Dar pot colabora cu alți oameni,” clarifică Forge.

Important este ca cei cu care colaborează să aibă anumite calități pe care Tobias să le aprecieze. „Am realizat că pot lucra foarte bine alături de persoane pe care le respect, care caută mereu să scoată ce e mai bun. Mă fac să îmi doresc să scriu mai bine, să îmi îmbunătățesc un pic abordarea”.

Având în vedere că Forge a ajuns să plece în turneu chiar alături de Metallica, e imposibil să contești spusele solistului. Cei care au reușit să ajungă la spectacolul susținut de cele două formații la Arena Națională, în 2019, sigur își amintesc experiența cu plăcere.

Ghost și-au reînceput deja activitatea live în Statele Unite ale Americii. În aprilie, însă, artiștii vor reveni pe continentul european, urmând să susțină cel mai apropiat spectacol în Budapesta. Iată cum va arăta programul lor live prin Marea Britanie și Europa:

9 aprilie – Manchester, Marea Britanie

11 aprilie – Londra, Marea Britanie

13 aprilie – Glasgow, Marea Britanie

15 aprilie – Birmingham, Marea Britanie

17 aprilie – Rotterdam, Olanda

18 aprilie – Paris, Franța

19 aprilie – Cologne, Germania

21 aprilie – Leipzig, Germania

22 aprilie – Frankfurt, Germania

24 aprilie – Praga, Cehia

27 aprilie – Tampere, Finlanda

29 aprilie – Stockholm, Suedia

30 aprilie – Oslo, Norvegia

1 mai – Malmo, Suedia

3 mai – Bruxelles, Belgia

5 mai – Milano, Italia

7 mai – Barcelona, Spania

8 mai – Madrid, Spania

11 mai – Viena, Austria

13 mai – Zurich, Elveția

15 mai – Hanovra, Germania

16 mai – Munchen, Germania

18 mai – Budapesta, Ungaria

Foto: Facebook, 93.3 WMMR Philadelphia, Digital Noise Mag