Rock News

Paul Stanley ar fi dispus pentru o colaborare cu Foo Fighters: „Sunt sigur că vom face ceva zgomot împreună”

Săptămâna trecută a avut loc premiera filmului horror Foo Fighters, „Studio 666”, la Teatrul Chinezesc TCL Mann din Hollywood și mulți prieteni ai trupei Foo Fighters s-au prezentat pentru a-i susține.

Cofondatorul KISS, Paul Stanley, a spus pentru Consequence Of Sound, pe covorul roșu, că legătura lui cu Grohl a fost una personală: „Dave și cu mine, am avut copii în aceeași școală, așa că îl cunosc pe Dave de ceva vreme”.

Și la nivel profesional, Stanley și-a rezumat succint admirația: „Vreau să spun, uite, ceea ce a făcut este fenomenal. Ideea de a trece de la a fi bateristul unei trupe esențiale la a deveni fără doar și poate una dintre cele mai mari vedete rock din lume? Destul de bine".

Întrebat despre potențialele colaborări, Stanley a spus că „la un moment dat, sunt sigur că vom face ceva - vom face ceva zgomot împreună. Asta face muzica atât de distractivă”. Nu doar procesul de colaborare, a confirmat Stanley, ci și „neștiind ce urmează mâine”.

Stanley a mai menționat că amintirea sa preferată legată de Foo Fighters a fost când a cântat cu ei la petrecerea de 46 de ani a lui Grohl, în 2015.

Foto: Getty Images/ Guliver.