Rock News

Bring Me The Horizon feat. Ed Sheeran lansează înregistrarea de studio a piesei „Bad Habits”

Inițial, Bring Me The Horizon și Ed Sheeran au împărțit scena la BRIT Awards 2022, interpretând live melodia „Bad Habits”.

Nu avem cum să negăm: colaborarea dintre Bring Me The Horizon și solistul Ed Sheeran, în cadrul BRIT Awards 2022, ne-a lăsat puțin mască. De atunci, însă, ne mai amintim de varianta modificată a piesei „Bad Habits” cu vocea lui Oli Sykes pe ea de câteva ori pe zi și uneori dăm și un play.

Dacă te identifici cu această descriere, noi te anunțăm că artiștii au făcut tot posibilul să ne îmbunătățească experiența de ascultare. Astfel, relatează Blabbermouth, muzicienii au lansat o versiune de studio pentru colaborarea pe „Bad Habits”. Găsești materialul mai jos, dar deja nu trebuie să îți mai spunem noi cum stau lucrurile – doar ești obișnuit.

Legat de colaborare, Sheeran s-a arătat foarte entuziasmat, iar Sykes nu e, nici el, prea departe. „De la primirea e-mailului prin care ni se propunea să deschidem BRIT alături de Ed Sheeran, până la discuțiile și schimburile noastre de idei, până la repetiții și la spectacol și la lansare, asta a fost, fără doar și poate, o experiență nebunească,” spune solistul Bring Me The Horizon, Oli Sykes. Artistul mărturisește că trupa lui încearcă mereu să depășească limitele propriului stil, dar și al altor genuri muzicale, „așa că asta a fost provocarea perfectă”.

Cel mai recent, britanicii de la Bring Me The Horizon și-au făcut apariția pe la noi în 2019, la Electric Castle. Întregul spectacol poate fi urmărit mai jos.

Foto: Captură ecran YouTube