Rock News

Slipknot revin cu videoclipul live al piesei „The Chapeltown Rag”

Noul videoclip lansat de Slipknot cuprinde imagini din spectacolele susținute recent de grup, chemându-ne astfel la datorie. Ne vedem vara asta la Romexpo!

Muzicienii de la Slipknot urmează să își reia activitatea live în cadrul turneului Knotfest Roadshow 2022, iar asta însemnă că trebuie să îi convingă pe fani să se prezinte la datorie. Pentru cei cărora prezența muzicienilor pe scenă, în fața lor, nu este de ajuns, artiștii au revenit cu un videoclip live. Acesta cuprinde, conform publicației online Kerrang!, imagini capturate în cadrul turneului precedent. Astfel, ne putem da seama ce ne așteaptă pe toți odată ce grupul se pune pe treabă.

Videoclipul este atașat celui mai recent single lansat de americani, „The Chapeltown Rag”. Melodia, relatează Heavy Consequence, este inspirată dintr-un caz real ce ne dă fiori pe șira spinării: cazul Spintecătorului din Yorkshire, Peter Sutcliffe. „[…] Din punctul de vedere al versurilor, vorbește despre diversele manipulări ce pot avea loc atunci când social media se întâlnește cu media în sine,” a declarat solistul Corey Taylor. „Și despre diferitele moduri în care aceste manipulări pot încerca să ne tragă în direcții diverse […]”.

În acest moment, Slipknot fac ultimele retușuri la cel de-al șaptelea disc de studio. Tot conform lui Taylor, acesta ar trebui să fie dat pe mâna fanilor până la sfârșitul lunii mai.

Slipknot urmează să concerteze și în București vara asta. Artriștii vor rupe scena de la Romexpo pe data de 20 iulie 2022.

Foto: Facebook, Slipknot