Rock News

Dani Filth (Cradle Of Filth) plănuiește o colaborare cu Ed Sheeran

Având în vedere colaborările recente cu Bring Me The Horizon, The 69 Eyes și Twiztid, Dani Filth recunoște că nu îl sperie provocarea de a crea o piesă alături de Ed Sheeran.

Ed (n.r. Sheeran) mi-a spus că și-ar dori să participe la o melodie,” declară solistul formației Cradle Of Filth, Dani Filth, într-un interviu acordat pentru Heavy Consequence. Deși pentru unii poate părea o declarație ciudată, pentru fanii înfocați ai Cradle nu poate fi chiar o surpriză. Până la urmă, nu e prima oară când Dani menționează treaba asta.

Cei doi muzicieni deja lucrează la proiectul comun, spune Filth. „Momentan, ne uităm la câteva opțiuni, doar atât de departe am ajuns,” explică el situația. Solistul mărturisește, de asemenea, câ i se pare o provocare – mai ales având în vedere stilurile complet opuse ale lui Ed Sheeran și Cradle Of Filth.

Chestia care mă interesează,” spune el, „dacă ne hotărâm să o facem, este juxtapoziția dintre ce facem noi și ce face el. Cred că este o provocare,” recunoaște muzicianul, însă treaba asta nu îl deranjează deloc. „Recent, am tot făcut asta. Am fost invitat pentru Bring Me The Horizon, The 69 Eyes și, mai recent, Twiztid, de asemenea. Și, de fiecare dată, oamenii mi-au spus... Asta nu o să funcționeze. O să fie extem de ciudat...iar faptul că oamenii îmi spun asta înseamnă că voi face exact opusul,” continuă Dani.

Mai jos, îți lăsăm toate colaborările menționate de Filth. Ție cum ți se par?

Foto: Facebook, Dani Filth