Rock News

Vio-Lence lansează videoclipul melodiei „Let the World Burn”

Aceasta este a doua melodie extrasă de pe discul semnat Vio-Lence ce va apărea în martie, „Let The World Burn”.

Direct de pe albumul „Let The World Burn”, americanii de la Vio-Lence ne-au oferit piesa de titlu, anunță publicația online Blabbermouth. Artiștii au atașat melodiei și un videoclip, dar și o scurtă explicație:

Amintirea ta va fi complet uitată atunci când va veni momentul extincției, iar focul va deveni Dumnezeu,” spune solistul Sean Killian. „Când lumea arde și totul este distrus, tot ce știi, tot ce crezi va fi dat utării pentru totdeauna. Let the world burn (trad. Lasă lumea să ardă)!”.

Penttru proiectul ăsta, Killian a colaborat cu chitariștii Phil Demmel (Machine Head) și Bobby Gustafson (Overkill), cu toboșarul Perry Strickland și cu basistul Christian Olde Wolbers (Fear Factory).

Demmel, în rolul său de compozitor principal al grupului, a recunoscut că nu mai scrisese thrash metal de mult – mai exact, de aproximativ șaptesprezece ani –, dar că și-a dorit foarte tare soundul ăsta. „Am vrut treaba aia brută specifică anilor ‘80, dar am vrut să capturez și notele și structurile care ne definesc și chestii de genul,” declară el.

Albumul „Let The World Burn” va apărea pe piață la data de 4 martie și va reprezenta prima lansare cu material original încă din 1993 a grupului, de la discul „Nothing To Gain”. Materialul de studio ne va aduce cinci melodii (dintre care două, „Let The World Burn” și „Flesh From Bone”) pot fi deja folosite pentru a deranja vecinii:

  1. Flesh From Bone
  2. Screaming Always
  3. Upon Their Cross
  4. Gato Negro
  5. Let the World Burn

Vio-Lence își vor face apariția live și în Marea Britanie şi Europa anul ăsta. În august, artiștii vor urca pe scena festivalului Bloodstock Open Air 2022 (UK), urmând ca în decembrie să treacă prin Aarhaus (Danemarca), Johanneshov și Göteborg (Suedia).

Foto: Facebook, Vio-lence Official Page