Rock News

Top 5 cele mai tari coveruri lansate de Vince Neil (Mötley Crüe)

În perioadele în care muzicianul a luat câte o pauză de la Mötley Crüe, s-a ocupat cu succes de cariera lui solo - iată care este rezultatul.

După patru decenii de muzică metal, numele lui Vince Neil încă se află pe buzele fanilor de toate vârstele. Solistul și-a început în mod tumultos cariera muzicală, fiind recrutat rapid din propria trupă (Rock Candy), de către Mötley Crüe. Zece ani și cinci albume de studio mai târziu, viața de rock star îl prindea deja prea bine pe Neil – într-o perioadă în care traba asta era sinonimă cu abuzul de substanțe. Din cauza băuturii, Vince abia mai putea să urce pe scenă, iar ceilalți membrii ai grupului au decis că venise momentul ca drumurile lor să se despartă de cel al solistului.

Trupa s-a reunit în 1997 și a mai lansat trei LP-uri, ultimul fiind oferit fanilor în 2008: „Saints of Los Angeles”. În perioada în care nu mai făcea parte din Mötley Crüe, însă, sperăm că nu îți imaginezi că Neil a stat, pur și simplu, pe tușă. Artistul a lansat două albume de studio înainte de reuniune („Exposed”, 1993 și „Carved în Stone”, 1995). Cel mai recent, însă, muzicianul a lansat discul „Tattoos & Tequila” (2010).

Având în vedere multiplele sale eforturi solo, nu se putea ca Neil să nu fi încercat să lanseze și câteva coveruri. Iată, mai jos, care sunt cele mai bune cinci coveruri lansate de Vince Neil de-a lungul carierei sale:

5. „Bitch Is Back” (Elton John)

4. „I Wanna Be Sedated” (The Ramones)

3. „Another Piece Of Meat” (Scorpions)

2. „Set Me Free” (Sweet)

1. „Blondes (Have More Fun)” (Rod Stewart)

Mötley Crüe au organizat un turneu de adio în 2013, însă trupa s-a reunit în 2019. Băieții au lansat filmul autobiografic The Dirt și coloana sonoră a acestuia sub forma unui album: „The Dirt Soundtrack”.

Foto: Facebook, Vince Neil