Rock News

Alice Cooper mărturisește că s-ar alătura cu plăcere trupei Foo Fighters

Cooper recunoaște că Foo Fighters reușesc să interpreteze melodiile sale exact așa cum trebuie atunci când urcă pe scenă împreună cu el.

Alice Cooper este unul dintre cei mai influenți artiști ai scenei rock din ultimele câteva decenii, având aproape treizeci de albume lansate alături de trupa sa, dar și solo. Ca să nu mai vorbim despre materialele lansate alături de Johnny Depp și Joe Perry (Aerosmith) în formatul Hollywood Vampires. Cu toate acestea, pe numele său real Vincent Damon Furnier, Cooper nu se sfiește de la colaborări.

Într-un interviu acordat pentru Rock 100.5 și preluat de publicația online Far Out, muzicianul a declarat că, dacă nu ar avea propria trupă, ar cânta alături de Foo Fighters mai des.

Numai datorită faptului că sunt exact... Când îmi interpretează piesele o fac exact ca și trupa mea. Vreau să spun că este absolut incredibil. Am făcut câteva lucruri alături de Foo Fighters, iar o mare parte a influențelor lor constau în Alice Cooper,” spune muzicianul. „Băieții din grup spun că au învățat cum să cânte ascultând albumele noastre de la începuturi”.

Vincent recunoaște că Foo Fighters reușesc să interpreteze melodiile sale exact așa cum trebuie atunci când urcă pe scenă împreună cu el. „Le cântă exact așa cum ar trebui să fie interpretate. Așa că, probabil aș fi în trupa aia dacă ar avea vreodată nevoie de un solist foarte tare,” afirmă shock-rockerul.

Foto: Facebook, Alice Cooper