Rock News

blackbear se întoarce la originile sale pop-punk

Pentru noul său album de studio, blackbear colaborează cu Travis Barker (blink-182), Jordan Pundik (New Found Glory) și Bert McCracken (The Used).

Despre blackbear, comunitatea rock nu aude prea des. De data asta, însă, pare că a venit momentul să îl aducem în atenția publicului cunoscător de muzică fenomenală: artistul plănuiește să revină cu un disc pe care îl caracterizează ca fiind „foarte alternativ și pop-punk”. Într-un interviu acordat pentru publicația online Alternative Press, muzicianul a oferit câteva detalii despre subiectele abordate pe album și despre ce își dorește de la material.

Noul album este foarte alternativ și pop-punk,” spune blackbear. „Lucrez la el alături de Travis Barker, și se numește In Loving Memory. Întreaga idee din spatele discului este faptul că e o scrisoare către tatăl meu, care a murit, și de la care nu am apucat să îmi iau la revedere. Creez muzica asta care este fidelă originilor mele,” mărturisește el.

Pentru discul „In Loving Memory”, blackbear va colabora cu artiști precum Jordan Pundik (New Found Glory) și Bert McCracken (The Used). „Aduc un omagiu formațiilor pe care am crescut ascultându-le prin intermediul acestui album,” afirmă solistul.

Important de reținut este faptul că discul chiar nu va mai fi la fel de pop ca cele de până acum. „Vreau să fiu cu adevărat cine sunt. Vreau să scriu despre tatăl care îmi doresc să fiu astăzi. Există multe obstacole, multă anxietate și depresie care vin odată cu rolul de tată tânăr și care a plecat din nimic și din formații de garaj și care a fost aruncat în situația în care a câștigat un VMA și a plecat în turneu cu Maroon 5,” explică blackbear.

Foto: Facebook, blackbear