Rock News

Saxon pleacă în turneu iarna asta

Anul ăsta va fi unul plin pentru Saxon, care plănuiesc să plece și în America, să înregistreze noul material „Inspirations” și, poate, sa lucreze la un nou disc.

Englezii de la Saxon au hotărât că cel mai bine ar fi să anunțe publicul din timp legat de noile concerte pe care le pun la cale – chiar dacă riscă să nu își poată onora promisiunile, la fel ca multe alte formații până acum. Astfel, fanii din Marea Britanie (și cei care se vor afla prin zonă la momentul respectiv) se vor putea bucura de paisprezece reprezentații live din partea grupului, relatează Classic Rock.

Turneul anunțat avea rolul de a promova noul disc de studio al trupei, de care ne vom putea bucura începând cu vinerea asta. Direct de pe albumul „Carpe Diem”, muzicienii au lansat deja două melodii – una dedicată celor care au murit din cauza infectării cu noul coronavirus, „Remember The Fallen” și piesa de titlu.

În orice caz, băieții sunt optimiști legat de spectacolele live. „Sunt festivaluri care au fost reprogramate de acum doi ani, plănuim să mergem în America...” spune solistul Biff Byford. „Și, ca toată lumea, ținem pumnii ca totul să iasă bine și să să le putem face pe toate. Înregistrăm, de asemenea, cel de-al doilea album Inspirations și, în timp ce facem asta, nu se știe niciodată, poate vom scrie câteva cântece pentru următorul album Saxon...”

Saxon vor plecat în turneul anunțat pentru Marea Britanie pe 11 noiembrie, urmând ca ultima reprezentație live să aibă loc pe 26 noiembrie.

Foto: Facebook, Saxon