Rock News

Paul Stanley a fost „devastat” când Gene Simmons a fost pus să cânte melodia lui, „God of Thunder” de pe „Destroyer”

Într-un amplu interviu în care vorbește despre albumul clasic al Kiss „Destroyer”, Paul Stanley a recunoscut că i-a fost foarte greu când producătorul Bob Ezrin i-a oferit lui Gene Simmons să cânte melodia scrisă de el, „God Of Thunder”.

„Să spunem frumos”, spune Stanley în noul număr al revistei Rock Candy. „A fost dezamăgitor și devastator. Am înțeles și am convenit că rolul producătorului de pe „Destroyer” era să aibă ultimul cuvânt și să ia decizii. Când am cântat „God Of Thunder”, Bob a spus imediat: „Oh, e grozavă. .Asta e pentru Gene”. Am fost pur și simplu devastat. Ideea ca o melodie să trecută atât de repede de la mine la altcineva... A fost dificil și a rămas un punct dureros, chiar și atunci când am auzit-o terminată”.

Când albumul „Destroyer” a fost lansat pentru prima dată în martie 1976, „God Of Thunder” a fost rapid recunoscută atât ca un clasic Kiss, cât și ca melodia-semnătură a lui Gene.

În scurt timp, Stanley a fost forțat să recunoască că decizia lui Ezrin de a da melodia basistului și vocalistului Kiss a fost absolut corectă.

„Este atât de mult un cântec al lui Gene”, spune Stanley. „Este cu adevărat un punct culminant al cine este Gene și nu ar fi fost niciodată un cântec la fel de grozav dacă l-aș fi cântat eu. Niciodată. Bob a avut dreptate și Gene a făcut o treabă grozavă. Și cel puțin am satisfacția și bucuria de a știi că melodia care îl reprezintă pe Gene este a mea”.

Foto: Getty Images/ Guliver.