Rock News

Arch Enemy revin cu detalii despre noul album, „Deceivers”

Discul va apărea pe piață abia în vară, însă muzicienii plănuiesc să ne ofere încă un single extras de pe el săptămâna viitoare.

După cinci ani de la lansarea celui mai recent album, suedezii de la Arch Enemy sunt gata să se întorcă – și asta cu forțe proaspete. Artiștii au anunțat, relatează Revolver, că vor reveni anul ăsta cu un nou disc de studio, iar acesta va fi precedat de un single. Albumul „Deceivers” va apărea pe piață în vară, însă melodia „Handshake With Hell” va fi împărtășită cu publicul săptămâna viitoare.

Chitaristul Michael Amott simte că este necesar să precizeze că trupa a făcut tot posibilul să se auto-depășească la fiecare album – și pe partea de compoziție, dar și pe partea de producție.

„[...] Odată ce începem, și ne afundăm complet în procesul creativ, e ca și când nu mai există nimic altceva în lume și suntem foarte concentrați. Și, credeți sau nu, în cea mai mare parte, ne distrăm foarte tare creând muzica asta. Să facem Deceivers a fost la fel, ne-am rupt de factorii externi și ne-am afundat în zona artistică,” povestește Amott.

Toate bune, toate bune, dar cum stăm cu singleurile? Iată, mai jos, ce piese ne va aduce noul disc – două dintre ele, „Deceiver, Deceiver” și „House Of Mirrors” pot fi deja ascultate (sub lista de melodii).

  1. Handshake With Hell
  2. Deceiver, Deceiver
  3. In The Eye Of The Storm
  4. The Watcher
  5. Poisoned Arrow
  6. Sunset Over The Empire
  7. House Of Mirrors
  8. Spreading Black Wings
  9. Mourning Star
  10. One Last Time
  11. Exiled From Earth

Foto: Facebook, Arch Enemy