Rock News

Godsmack anunță turneul european din 2022, cu oprire în România

Prevânzările pentru fani încep miercuri, 26 ianuarie pe Godsmack.com. Cod de prevânzare: smackthis2022. Vânzările pentru publicul larg încep vineri, 28 ianuarie.

Datele turneului:
Oct. 05 - Cologne, Germany - Palladium
Oct. 06 - Paris, France - Casino de Paris
Oct. 08 - Glasgow, UK - O2 Academy
Oct. 09 - Manchester, UK - Academy
Oct. 11 - London, UK - Roundhouse
Oct. 12 - Birmingham, UK - O2 Academy
Oct. 14 - Brussels, Belgium - AB
Oct. 15 - Offenbach, Germany - Stadthalle
Oct. 16 - Berlin, Germany - Columbiahalle
Oct. 18 - Munich, Germany - Zenith
Oct. 19 - Zurich, Switzerland - Komplex 457
Oct. 20 - Milan, Italy - Alcatraz
Oct. 22 - Vienna, Austria - Gasometer
Oct. 23 - Budapest, Hungary - Barba Negra Club
Oct. 25 - Sofia, Bulgaria - Arena Armeets
Oct. 26 - Bucharest, Romania - Arenele Romanes Marquee
Oct. 28 - Kyiv, Ukraine - Stereoplaza
Oct. 30 - Moscow, Russia - Adrenaline Stadium
Oct. 31 - St. Petersburg, Russia - A2

În noiembrie anul trecut, solistul Godsmack, Sully Erna, a vorbit cu un post de radio american despre progresul sesiunilor de compoziție pentru noul album de studio al trupei.

„Oamenii ne întreabă mereu despre acest decalaj, cum se face că trupei Godsmack îi ia patru ani pentru a scoate muzică nouă. Ei bine, pentru noi, este doar o clipă. Și motivul este că ne ia aproximativ șase luni până la un an să scriem și să înregistrăm un disc, pentru că de cele mai multe ori mergem pe calitate, nu pe cantitate.

Și apoi facem un turneu pentru el, care durează încă 18 luni până la doi ani. Și apoi, evident, când vine vremea unui mare turneu mondial ca acesta, înainte de a face un alt album, ne luăm șase luni de concediu sau ceva de genul ăsta, și apoi mai sunt încă șase luni până la un an pentru a scrie [un nou album]. Deci, patru ani trec foarte repede din punctul meu de vedere. Evident, cu perioada COVID, chiar a crescut ceva mai mult.
[...]
Și apoi plănuim să lansăm ceva la sfârșitul lui '22, cu intenția de a ajunge acolo până la începutul lui 23 - în State. S-ar putea să începem un pic mai devreme în Europa, dar în Statele Unite, cred, '23 pentru un mare turneu mondial cu totul nou [în sprijinul unui] nou album".

Erna a continuat spunând că Godsmack plănuise inițial să scoată muzică nouă în 2021, dar a decis să nu facă asta odată ce a devenit evident că turneele vor fi amânate încă o dată de pandemia în curs.

Foto: Getty Images/ Guliver.