Rock News

A Day To Remember re-lansează piesa „Re-Entry” alături de Mark Hoppus (blink-182)

Piesa a fost influențată de blink-182 încă de la început, spune solistul Jeremy McKinnon.

Anul trecut, americanii de la A Day To Remember ne-au oferit un întreg album de studio – după aproape cinci ani de la lansarea discului precedent. Rezultatul muncii creative a artiștilor a fost un material eclectic pe care unii l-au apreciat, iar alții nu (exact ca de obicei). Acum, băieților se pare că le-a venit o ide de genul „ce-ar fi să modificăm câte ceva?”. Astfel, ADTR au revenit cu o variantă îmbunătățită a uneia dintre piesele incluse pe album, „Re-Entry”. La aceasta a contribuit nimeni altul decât Mark Hoppus, de la blink-182, relatează Kerrang!. Noua versiune a melodiei poate fi ascultată mai jos.

„Când piesa asta începea să prindă formă,” povestește solistul Jeremy McKinnon, „a fost influențată masiv de blink-182, fără niciun dubiu, așa că atunci când a apărut ideea de face un fel de remix pentru ea, Mark a fost imediat persoana la care ne-am gândit”.

Albumul „You're Welcome” a ajuns la urechile fanilor în luna martie a anului trecut, ajungând pe cea de-a doua poziție în clasamentul Hard Rock Albums, întocmit de Billboard. De asemenea, materialul a urcat pe locul al treilea în alte două topuri Billboard: Alternative Albums și Rock Albums.

Foto: Instagram, A Day To Remember