Rock News

Ghost anunță albumul „Impera” și lansează noul single, „Call Me Little Sunshine”

Ghost își va lansa noul album, „Impera”, pe 11 martie, iar până atunci avem la ascultare și single-ul nou, „Call Me Little Sunshine”.

Într-un interviu recent cu un post de radio american, Tobias Forge a vorbit despre modul în care evenimentele mondiale extraordinare din ultimii doi ani au servit drept inspirație pentru noul material al trupei.

Inspirația i-a venit după ce „primit o carte numită „The Rule Of Empires”. Așa că, practic, am vrut să fac un disc despre ascensiunea și eșecurile și căderile inevitabile ale imperiilor. Și o astfel de idee poate duce - cel puțin pe mine - destul de departe”.

Cartea la care face referire Forge este „The Rule Of Empires: Those Who Built Them, Those Who Endured Them, And Why They Always Fall”, în care autorul Timothy Parsons oferă o relatare cuprinzătoare despre evoluția imperiului, de la originile sale, în Roma antică, până la cea mai recentă întruchipare a sa din secolul al XX-lea. El explică ce constituie un imperiu și oferă sugestii despre ceea ce imperiile din trecut ne pot spune despre propriul moment istoric.

În urmă cu patru luni, Ghost a anunțat un turneu de 26 de date, fiind co-headliner în SUA cu Volbeat și invitații speciali, Twin Temple.

Foto: Getty Images/ Guliver.