Rock News

Paul Stanley: Top 5 melodii lansate fără KISS

Cunoscut ca o legendă a scenei rock, Paul Stanley a fost nevoit să depășească numeroase dificultăți în viață. Iată, pe scurt, care este povestea lui și în ce fel diferă proiectele sale solo de KISS.

Deși Paul Stanley e o vedetă despre care este imposibil să nu fi auzit în ziua de astăzi, mai ales dacă ești fan rock, un lucru mai puțin cunoscut despre artist este că și-a clădit cariera în ciuda obstacolelor pe care le-a întâmpinat. Muzicianul a pornit în viață cu un handicap (la propriu și la figurat), născându-se cu microție – o afecțiune ce constă în sub-dezvoltarea urechii externe, relatează Forbes. Pe lână impactul fizic, Paul s-a confruntat și cu opinia celorlalți, în copilărie, dar și cu lipsa susținerii din partea familiei sale. Iar faptul că era și încă este surd într-o ureche nu părea o recomandare pentru o carieră muzicală.

Dacă dăm pe repede-nainte câteva zeci de ani, până în prezent, este clar că cei care ar fi făcut evaluarea situației numai pe baza acestor informații ar fi făcut o greșeală imensă. Dar cum a reușit Stanley să depășească greutățile pe care i le-a „dăruit” viața?

Transformăm situația cu reușite mici. Nu se fac pași gigantici,” spune el. „Inițial, faci pași micuți, cum se potrivește. Pe măsură ce ai mici succese și mici câștiguri, te încurajează să treci la următorul pas,” continuă solistul.

Paul a început să facă muzică alături de KISS încă din ‘73, câștigând nenumărate premii și titluri alături de colegii de trupă. Cele douăzeci de albume se cer păstrate, și ele, pe repeat. Cu toate astea, având în vedere că ultimul disc semnat KISS a apărut în 2012, Stanley s-a văzut nevoit să lanseze muzică și pe alte căi. Astfel, pe lângă albumele solo (lansate pe când KISS încă își etalau public activitatea creativă), Stanley a mai lansat în 2021 și un album intitulat „Now and Then”, sub egida Paul Stanley's Soul Station.

Având în vedere toată treaba asta, e clar că Stanley nu e definit numai de formația cu care este asociat. Iată care sunt cele mai tari piese lansate de Paul – separat de KISS.

5. Take Me Away (Together as One)„Paul Stanley”, 1978

4. Wake Up Screaming„Live to Win”, 2006

3. Live to Win„Live to Win”, 2006

2. Love in Chains„Paul Stanley”, 1978

1. I, Oh INow and Then, 2021

Foto: Instagram, Paul Stanley