Rock News

Slipknot anunță lineupul pentru „Knotfest Roadshow 2022”

Iată care sunt formațiile ce li se vor alătura muzicienilor în cele două segmente ale turneului.

Odată cu speranța pentru deschiderea lumii, au început să vină și veștile despre noi turnee planificate, iar Slipknot nu aveau cum să nu se numere printre numele mari care plănuiesc spectacole live. Muzicienii americani au anunțat revenirea turneului Knotfest Roadshow 2022, relatează Aternative Press, iar lista de invitați este la fel de impresionantă ca prima dată.

Chiar și cu toate lucrurile care se petrec în lume în acest moment”, declară solistul Corey Taylor, „suntem extrem de entuziasmați să revenim la drum în State, cu două pachete diferite, incitante. Fie că este vorba de In This Moment și Jinjer sau Cypress [Hill] și Ho99o9, ne mândrim cu faptul că ne aducem fanii în epicentrul muzicii și artei noastre. Veniți să sărbătoriți alături de noi și încercați să vă păstrați cât de în siguranță se poate să fim”.

Cele două „pachete” despre care vorbește Taylor sunt în felul următor: prima parte a turneului de anul acesta (feat. Jinjer și In This Moment) se va desfășura între 16 martie și 17 aprilie, pentru perioada asta fiind planificate douăzeci de concerte. Cea de-a doua parte a turneului îi va aduce pe scenă pe muzicienii de la Cypress Hill și Ho9909, din data de 18 mai și până pe 18 iunie – tot douăzeci de reprezentații live la număr.

Foto: Instagram, Slipknot

Poster: Slipknot via Alternative Press