Rock News

Noul album Avenged Sevenfold este aproape gata

Într-un interviu recent, solistul M. Shadows a explicat cum e cu programul lansării și l-a oferit ca exemplu de inspirație pe... Kanye West - iată de ce.

Dintre toate persoanele la care ne așteptam să îl fi inspirat pe solistul M. Shadows pentru noul album Avenged Sevenfold, Kanye West era ultima nostră presupunere. Asta e doar o glumă - nici măcar pe ultimul loc nu era. Cu toate astea, într-un interviu acordat pentru Metal Hammer și preluat de publicația online Loudwire, muzicianul a declarat că ceea ce l-a atras la Kanye este faptul că utilizează elemente de soul.

„Eu nu am crescut cu lucrurile astea,” explică el. „Tatăl meu asculta Boston și Alice Cooper, nu am primit îmbucătura aia de muzică a oamenilor de culoare și soul vechi. Așa că faptul că am insistat asupra muzicienilor de jazz… nu încercăm să creăm un album de jazz, dar schimbările de coarde și progresiile ne deschid ochii”.

Artistul ne oferă, de asemenea, un program flexibil pentru lansarea albumului: coardele vor fi înregistrate luna asta, discul va fi complet înregistrat în februarie, iar mixarea va fi făcută în martie.

Foto: Instagram, Avenged Sevenfold