Rock News

Dirty Honey lansează un cover după melodia „Let’s Go Crazy” (Prince)

Muzicienii ne aduc două versiuni ale piesei: una live, interpretată pe gheață, și una de studio.

Deși nu avem toți norocul (sau poate ghinionul) de a simți că e iarnă, iată că nu trebuie să ducem lipsă chiar de orice șansă de a ne transpune într-un peisaj iernatic de vis. În acest sens ne ajută americanii de la Dirty Honey (via Heavy Consequence), care ne-au adus un videclip pentru o interpretare „la rece” a piesei „Let’s Go Crazy” (Prince). Artiștii au cântat melodia pe suprafața înghețată a unui lac, iar interpretarea poate fi urmărită mai jos.

Dacă simți că nu îți ajunge versiunea asta live a coverului, trebuie să îți spunem că există și o versiune de studio a acestuia. De mixare s-a ocupat Chris Lord-Alge, iar lansarea a fost facilitată de casa de discuri Dirt Records.

Deși și-au permis să își facă de cap în frig, artiștii vor fi nevoiți să aibă puțin mai multă grijă de acum încolo. Dirty Honey urmează să plece într-un turneu nord-american alături de Mammoth WVH (Wolfgang Van Halen) spre sfârșitul lunii. Acesta se va desfășura până la începutul lui martie, dându-le ocazia muzicienilor să urce pe scenă de treizeci de ori.

Foto: Facebook, Dirty Honey