Rock News

Dave Mustaine ne oferă un fragment din piesa „Life In Hell”

Acesta este deja cel de-al doilea fragment extras de pe discul „The Sick, The Dying And The Dead” care ajunge la urechile fanilor.

Direct de pe noul album de studio al Megadeth, solistul Dave Mustaine a extras un fragment inedit pe care l-a împărtășit cu fanii. Conform celor de la Heavy Consequence, artistul ne-a oferit oportunitatea de a asculta o bucată din melodia „Life In Hell”. După cum te-am obișnuit, materialul poate fi ascultat mai jos.

Noul disc de studio al grupului nu are încă o dată de lansare, însă măcar titlul acestuia a fost confirmat. Mustaine a anunțat în iulie că „The Sick, The Dying And The Dead” rămâne titlul definitiv al materialului. Concomitent cu anunțul ăsta, Dave ne-a oferit primul fragmet muzical pe care plănuia să îl includă pe disc, acesta putând fi ascultat aici.

Pe lângă toată activitatea legată de albumul cel nou, Megadeth au trecut printr-o schimbare majoră. Din cauza unui scandal de proporții, basistul David Ellefson a fost forțat să părăsească formația, iar contribuția sa la „The Sick, The Dying And The Dead” a fost eliminată în totalitate.

Foto: Facebook, Dave Mustaine