Rock News

Meshuggah reprogramează turneul din februarie pentru luna octombrie

Muzicienii ne informează că nu este vorba despre Covid, ci despre o afecțiune a pielii pentru care unul dintre membrii trupei urmează tratament.

Altă zi, alt turneu amânat. De data asta, însă, problema nu mai este cu noul coronavirus, ci cu… pielea de pe mâinile unuia dintre membrii grupului în cauză. Meshuggah, anunță Loudwire, au nevoie de mai mult timp să se pregătească pentru liveuri. Totuși, nu au de gând să ne ofere mai multe detalii decât este strict necesar pentru a domoli „furia” fanilor despre problema cu care se confruntă.

„Deși pandemia ne-a pus destul de multe bețe-n roate tuturor în ultimul an, obligându-ne să amânăm, până la urmă, lansarea noului disc de studio semnat Meshuggah – avem alte probleme care ne-au forțat să luăm decizia asta nefericită. Factorul determinant este nevoia de a prioritiza sănătatea unuia dintre membrii trupei noastre, care face acum tratament pentru o afecțiune a pielii care i-a afectat mâinile și care îl împiedică să participe la repetiții și, până la urmă, să cânte la instrumentul său”.

Muzicienii mai spun că se gândesc la recuperarea colegului lor în termeni optimiști, însă nu sunt nerealiști. „Știm că nu va fi posibil ca el și formația să fie deja gata de a urca pe scenă în februarie 2022,” completează ei.

Așadar noile date stabilite pentru concertele Meshuggah sunt cuprinse între 16 septembrie și 16 octombrie, după cum urmează:

Foto: Facebook, Meshuggah, Dita Vollmond

Poster: Loudwire