Rock News

Machine Head lansează coveruri după Metallica pentru aniversarea de 40 de ani a thrasherilor

În cadrul episodului special de Crăciun al Electric Happy Hour, Robb Flynn și Jared MacEachern au interpretat „For Whom The Bell Tolls”, „Hardwired” ș.a.

La patruzeci de ani de la debut, americanii de la Metallica sunt mai relevanți ca niciodată pe scena metal și nici rockerii nu se dau deoparte când vine vorba de repertoriul legendelor. Fiind clar o aniversare cu greutate, muzicienii au susținut două concerte live pe care le-au difuzat și online gratuit pentru fanii din jurul lumii.

Cu toate astea, Metallica nu sunt singurii care marchează această aniversare. Printre artiștii care le-au făcut cadouri sub formă de coveruri se numără și Machine Head, relatează Blabbermouth. Mai exact, doi membri ai Machine HeadRobb Flynn și Jared MacEachern – au selectat anumite piese din repertoriul Metallica și le-au inclus în cel mai recent episod „Electric Happy Hour”. Mai jos, te poți bucura de piese precum „For Whom The Bell Tolls”, „Hardwired”, „No Remorse” ș.a.

Și după cum era logic având în vedere că spectacolul în cauză ține două ore, băieții au interpretat și piese din propriul repertoriu. Astfel, cei interesați vor putea asculta piese extrem de populare cum ar fi „Aesthetics of Hate”, „Imperium” și „Old”.

Foto: Facebook, Machine Head