Rock News

Bring Me The Horizon ne aduc „DiE6u”, un remix hyperpop al piesei „DiE4u”

Cea mai recentă melodie a englezilor a fost remixată de six impala, motiv pentru care noua variantă a fost denumită „DiE6u”.

Bring Me The Horizon nu se mulțumesc niciodată cu ce au, preferând să exploreze constant peisajul muzical. Astfel, englezii au revenit cu un cover hyperpop după cel mai recent single lansat, „DiE4u”, ne atrage atenția publicația Kerrang!. De această nouă versiune a singleului s-a ocupat six impala, iar aceasta poartă și o denumire mai potrivită contextului – „DiE6u”.

„Albumele astea sunt despre muzica pe care o ascultam când eram în creștere, în ordinea în care am descoperit-o,” a declarat Jordan Fish despre seria de discuri „Post Human” pentru Kerrang! într-un interviu recent. Muzicianul mărturisește că cel de-al doilea album din acest proiect este unul rock la bază, conținând și piese mai heavy. Exemplul perfect, spune el, este chiar singleul pe care l-am adus în discuție mai devreme – „DiE4u”.

„Post Human: Survival Horror” a apărut pe piață la data de 30 octombrie a anului trecut și ne-a adus colaborări cu Amy Lee (Evanescence), Yungblud, Nova Twins și Babymetal. Albumul s-a strecurat printre primele zece poziții ale clasamentelor din Marea Britanie, Australia, SUA, Germania, Portugalia, Elveția, Austria și Finlanda.

Foto: Facebook, Bring Me The Horizon, JAR