Rock News

Corey Taylor: Noul album Slipknot este aproape gata

Discul este deja gata în proporție de vreo 90%, spune solistul, iar mixarea lui a fost programată pentru luna ianuarie.

„Când am început să punem cap la cap muzica nouă, au avut loc multe zboruri, au fost mulți oameni care au făcut treaba în anumite locuri, care au încercat să scoată tot ce era mai bun din material chiar dacă eram în carantină și în lockdown și chestii,” spune solistul Corey Taylor într-un interviu acordat pentru HardDrive Radio și preluat de BBM (via Kerrang!). „Așa că a fost dificil”.

Cu toate acestea, spune Taylor, soarta a făcut ca Joe Barresi să se ocupe de producția materialului discografic. „[…] El știe cum să scoată ce e mai bun din orice trupă cu care a lucrat vreodată. E super tare și iubește ceea ce facem, lucru care este uneori singurul aspect de care e nevoie – doar cineva care să spună Vom face asta,” continuă Taylor.

Discul este deja gata în proporție de vreo 90%, spune solistul, iar pentru lansare mai avem de așteptat câteva luni. Mixarea noului album va avea loc undeva prin ianuarie, deci apariția este posibil să fie anunțată pentru martie–aprilie, explică Taylor.

La momentul actual, formația se concentrează pe crearea unui videoclip pentru melodia abia lansată, „Chapeltown Rag”, dar și pentru primul cântec ce va fi extras de pe disc.

Foto: Facebook, Corey Taylor