Rock News

Corey Taylor: „Nu există zi în care să nu ascult Alice in Chains”

„Alice in Chains, pentru mine, este una dintre cele mai tari formații de de rock ce au existat vreodată,” a declarat muzicianul.

Solisul Corey Taylor nu obișnuiește să își păstreze opiniile pentru el, iar subiectul „trupa preferată de grunge din Seattle” chiar nu a fost unul la care să nu aibă ceva de contribuit. După cum relatează Heavy Consequence, artistul i-a nominalizat într-o sesiune Q&A cu fanii pe Alice in Chains pentru acest „titlu”.

Alice in Chains, pentru mine, este una dintre cele mai tari formații de de rock ce au existat vreodată,” a declarat muzicianul. „Și nu spun asta doar din perspectiva grunge sau din punctul de vedere al metalului, nimic de genul. Au revoluționat atât de multe lucruri în muzică și m-au inspirat să îmi schimb modul de a compune,” a explicat Taylor.

„Cel mai tare lucru este faptul că le putem asculta muzica și ne poate ajuta să ne depășim propria durere,” a mai spus Corey, după ce a explicat de ce i-a plăcut atât de mult de Layne Staley: putea să scrie orice, ceea ce scria îl ucidea pe dinăuntu, însă fanii săi iubeau muzica.

„Și probabil că nu există zi în care să nu ascult Alice in Chains. Pur și simplu încă este atât de mișto. Iar faptul că îi cunosc pe oamenii ăștia reprezintă cireașa de pe tort. Este extrem de tare să poți să te distrezi alături de grupul tău preferat,” mai spune el.

Foto: Facebook, Corey Taylor, Dan Virchow