Rock News

RoadkillSoda, amănunte despre viitorul disc și single-ul nou @ Rock FM

Mihnea și Vava de la RoadkillSoda au fost invitați în #RockDriver la Cristian Hrubaru și ne-au povestit de festivalul de stoner din Stockholm unde au concertat și de viitorul album.

„Loud and Proud” se numește noul single, iar discul urmează să apară în mai 2022.

RoadkillSoda a fost în noiembrie la Fuzz Festival din capitala Suediei. Evenimentul, care reunește 16 formații din șapte țări, s-a aflat la cea de-a doua ediție și este organizat de trupa Truckfighters, una dintre formațiile consacrate ale genului muzical stoner rock.

RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011 și a devenit, în scurt timp, cea mai reprezentativă trupă din România a genului stoner rock, având însă o abordare muzicală mult mai vastă, cu un mix de influențe moderne și vintage, precum Hendrix, Led Zeppelin, Queens of the Stone Age, Royal Blood sau Brant Bjork. Trupa RoadkillSoda a avut numeroase concerte și turnee în străinătate și a devenit un nume important prezent la festivalurile majore din regiune, precum Exit Festival, Los Almiros, Street Mode. De asemenea, trupa a cântat în deschiderea unor artiști precum Slash featuring Myles Kennedy, Billy Idol, Phil Campbell, Crowbar, Nick Oliveri, Therapy, Planet of Zeus, 1000Mods, Vintage Caravan, House of Broken Promises.