Rock News

Bring Me The Horizon promit să rupă scena festivalului Reading & Leeds

„Ne vom asigura că este nebunesc,” spune solistul Oli Sykes despre spectacolul de anul viitor.

Bring Me The Horizon s-au tot reinventat pe parcursul ultimilor ani, iar materialul lor (și succesul în creștere al acestuia) nu a scăpat neobservat de organizatorii de evenimente. Așa se face că trupa solistului Oliver Sykes va fi cap de afiș la Reading & Leeds în 2022 (26-28 august), iar artistul a mărturisit pentru NME că nu i-a venit să creadă când a primit e-mailul.

„Parcă e un line-up așa de rock anul viitor. Unii dintre puriștii Reading & Leeds de acum vreo zece ani spun că «oh, nu mai e la fel»,” zice Sykes. „Ăsta lasă [de fapt] sentimentul unui line-up clasic, adevărat, de Reading & Leeds, știi ce zic?”

Planul este unul clar deja pentru BMTH – spectacolul va fi unul intens. „Ne vom asigura că este nebunesc. Mereu am zis că vom face spectacol atunci când vom fi câștigat dreptul, și a venit în sfârșit momentul. Avem piesele, avem hiturile și poate că nu suntem celebrități, dar sunt sigur că putem susține un spectacol de calitate care să se ridice la nivel de cap de afiș la festival,” ne asigură Oli.

Cel mai recent material de studio al trupei, „Post Human: Survival Horror”, a apărut pe piață la data de 30 octombrie a anului trecut. În septembrie, însă, artiștii au revenit cu „DiE4u”, primul single de pe noul disc pe care îl pun la cale. Mini-albumul în sine va apărea undeva pe la începutul anului viitor și va face parte tot din seria „Post Human”.

Foto: Facebook, Bring Me The Horizon

Poster: NME