Rock News

Metallica sărbătorește patruzeci de ani de existență cu două spectacole difuzate online

Formația va susține două concerte (pe 18 și 20 decembrie) pe care le va difuza online în timp real, gratuit.

La patruzeci de ani de la debut, Metallica este încă formația legendară care îți stă pe limbă atunci când lumea te întreabă „Și ce trupe metal asculți tu?”. Artiștii au reușit să formeze generații întregi numai prin muzica lor, iar aniversarea de patru decenii de „viață” a grupului se apropie cu pași repezi. Pentru că o astfel de ocazie nu are cum să scape ne-sărbătorită, muzicienii au de gând să susțină două concerte aniversare – și să le difuzeze pe ambele online, gratuit, relatează Guitar World.

Cele două spectacole vor avea loc pe 17 și 19 decembrie, la ora 9 P.T., ceea ce înseamnă  că noi le vom putea urmări live pe 18 și 20 decembrie, începând cu ora 7 dimineața. Deja ne și imaginăm – cafeluța, ziua de weekend (în cazul primului concert)/dimineața devreme înainte de muncă și doza zilnică de Metallica.

„Deși ne-am dori ca fiecare dintre voi să ni se poată alătura, știm că nu puteți fi cu toții în aceeași casă,” susțin Metallica într-o declarație de presă. „Așa că suntem incredibil de entuziasmați că prietenii noștri de la Amazon vor transmite ambele concerte live, în timp ce se desfășoară, în toată lumea și pe gratis!”.

În momentul în care dorești să urmărești spectacolele, o vei putea face aici.

 Foto: Facebook, Metallica