Rock News

Iron Maiden anunță noi date europene și nord-americane pentru turneul „Legacy of the Beast”

Formația britanică tocmai a anunțat un concert în București, strecurat printre numeroase reprezentații planificate pentru Europa și America de Nord.

Iron Maiden tocmai ce au anunțat noi spectacole pentru continentul european cu ocazia unor reprezentații fresh planificate pentru America de Nord. Britanicii, ne anunță Heavy Consequence, vor fi susținuți, în cadrul spectacolelor de pe teritoriul nord-american, de giganții de la Within Temptation și Trivium.

Formația lui Bruce Dickinson a început acest turneu în primăvara lui 2018, însă pandemia le-a pus băieților bețe-n roate de mai multe ori. De data asta, formația promite să revină live pe 22 mai, începând cu concertele europene.

Și, că tot veni vorba despre spectacolele europene, vestea cea mai importantă (simțim noi) este că Iron Maiden va trece și prin București. Spectacolul va fi susținut la Romexpo, pe data de 26 mai, iar de deschidere se vor ocupa băieții de la Lord of the Lost. Acesta va fi cel de-al treilea concert din noua aventură muzicală globală a trupei, iar biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 6 decembrie.

Până acum, Iron Maiden au anunțat peste cincizeci de reprezentații live, iar această parte a turneului urmează să se încheie la sfârșitul lunii octombrie.