Rock News

Tony Iommi a scris o melodie pentru viitorul album al lui Ozzy Osbourne

Nașul Heavy Metal-ului și Prințul Întunericului se reîntâlnesc din nou, iar Iommi urmează să ofere un solo.

După ce s-a anunțat că Tony Iommi își va face apariția pe viitorul album al lui Ozzy Osbourne, chitaristul Black Sabbath a confirmat acum că a scris integral una dintre melodiile albumului.

Într-un nou interviu pentru Rolling Stone, Iommi dezvăluie că „a scris întreaga piesă și a cântat pe ea, cu tot cu solo. „Este oribil, într-adevăr”, spune el înainte de a clarifica rapid că glumește. Pentru că el știe, așa cum știm cu toții, că orice material nou rezultat dintr-o colaborare Iommi/ Osbourne va fi bestial”.

„Este bine”, spune el. "E chiar bună. Și îmi place ce a cântat Ozzy pe ea. Cred că a făcut o treabă foarte bună. Și cred că l-au pus pe Chad [Smith, Red Hot Chili Peppers] să cânte la tobe. M-am lăsat pe mâinile lor acum”.

La începutul toamnei, Ozzy Osbourne a anunțat că viitorul său album va include un lineup de chitariști de vis, printre care Zakk Wylde, Eric Clapton, Jeff Beck și Tony Iommi.

Într-un interviu recent, Wylde a vorbit despre viitorul album și a discutat despre cum este să cânți alături de idolii tăi.

În timpul unei conversații cu MusicRadar pentru a sărbători cea de-a 30-a aniversare a „No More Tears”, Wylde a spus:

„Noile materiale Ozzy sună grozav. Și cu siguranță, este o onoare să cânt pe un disc cu toți idolii mei.

"Este foarte misto. Abia aștept să asculte toată lumea”, a continuat el, înainte de a-și exprima entuziasmul deosebit pentru colaborarea cu Jeff Beck.

Noul disc Ozzy va apărea la începutul anului viitor.

Foto: Getty Images/ Guliver.