Rock News

Tony Iommi revine cu singleul „Scent of Dark” și cu... un parfum de lux

Iommi a colaborat cu parfumierul (și chitaristul) Sergio Momo - și pe noua piesă, dar și pentru parfum.

După atâția ani de rock, greu ne mai surprinde câte ceva. Noua lansare a chitaristului Tony Iommi, din fericire, bifează cu succes căzuța de „surpriză”. După opt ani de la ultima lansare, relatează publicația online Classic Rock, artistul ne-a adus nu numai un single fresh, ci și un acompaniament pentru celelalte simțuri. Pe scurt, piesa cea nouă, „Scent of Dark”, este însoțită de un parfum creat alături de parfumierul Sergio Momo - „Tony Iommi Signed Crystal Xerjoff”.

„L-am cunoscut pe Sergio prin intermediul unui alt prieten de-al meu, Jimmy Crutchley (care cântă la chitară-bas pe Scent of Dark), iar Sergio a fost amabil și mi-a trimis o cutie cu parfumurile sale și m-a întrebat dacă m-ar interesa să îmi creez propriul parfum, lucru la care chiar nu mă așteptam,” povestește Tony. „Nu aveam nici cea mai vagă idee despre cum ar trebui să funcționeze asta, dar Sergio mi-a sugerat să fac o listă cu lucruri al căror miros îmi place, ceea ce am și făcut. A creat câteva mostre în urma sugestiilor mele și am ales-o pe cea care mi-a plăcut; proiectul a avansat de acolo,” completează el.

Sergio, faimos designer și parfumier ce colaborează cu casa de parfumuri de lux Xerjoff, are și talente mai puțin cunoscute. El este, de asemenea, un chitarist prolific, aptitudine pe care a valorificat-o la maximum pe noua melodie a lui Iommi. Aceasta poate fi ascultată mai jos, iar parfumul ce o „însoțește” va fi disponibil începând cu data de 29 noiembrie. Dacă te bate gândul să îl cumperi, e bine să știi că vor fi produse numai două sute de astfel de parfumuri.

Foto: Facebook, Tony Iommi