Rock News

Primul trailer al serialului „Pam & Tommy” despre sex-tape-ul Pamela Anderson şi Tommy Lee

Hulu a lansat primul teaser al miniseriei „Pam & Tommy”, în care actorii Lily James şi Sebastian Stan joacă rolurile Pamela Anderson şi Tommy Lee.

 

Din distribuţie mai fac parte Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese şi Mozhan Marnò. Rob Siegel este scenaristul miniseriei, iar Seth Rogen, care face parte şi din distribuţie, şi Evan Goldberg îl vor produce prin Point Grey. Craig Gillespie este regizor.

Serialul se va concentra pe relaţia tumultuoasă a celor doi din anii '90, cum a ajuns filmul privat in spatiul public și bătălia juridică care a urmat.

Anderson și Lee s-au căsătorit pe o plajă din Mexic în 1995, după patru întâlniri. Cuplul, care a divorțat în 1998, are doi fii, Brandon, în vârstă de 24 de ani, și Dylan, în vârstă de 22 de ani.

Caseta sexuală pe care Lee a făcut-o cu Anderson în luna de miere din 1998 a sfârșit prin a-și găsi drumul online după ce a fost furată de acasă de un electrician. Ulterior, Pamela a dat în judecată compania de distribuție, dar a ajuns la intelegere, iar caseta a continuat să fie disponibilă online.

Foto: captura Youtube.