Rock News

Three Days Grace pleacă în turneu alături de Black Veil Brides și Motionless In White

Formația canadiană a inclus și câteva reprezentații în deschiderea concertelor care îi au cap de afiș pe Godsmack.

Majoritatea artiștilor deja și-au pierdut răbdarea în ceea ce privește lipsa de reprezentații live – la fel ca și fanii. Astfel, nu e de mirare că din ce în ce mai multe formații anunță turnee pentru anul viitor. De data asta, anunțul vine din partea canadienilor de la Three Days Grace, care, relatează Blabbermouth, plănuiesc să își facă revenirea live primăvara viitoare.

Three Days Grace vor începe turneul amercian pe 19 aprilie, ultimul spectacol urmând să aibă loc (cel puțin momentan), la data de 7 mai. În cadrul celor paisprezece reprezentații live (unele fiind, de fapt, spectacole radio), artiștii nu vor apărea de unii singuri. Unele spectacole vor fi susținute în susținerea celor de la Godsmack, iar pentru concertele la care Three Days Grace sunt cap de afiș, susținerea va veni din partea formațiilor Black Veil Brides, Motionless In White & Ice Nine Kills și din partea artistei Lilith Czar.

Cel mai recent disc semnat Three Days Grace, „Outsider”, a apărut pe piață în 2018. Acesta a urcat printre primele zece poziții în patru dintre clasamentele întocmite de Billboard: Alternative Albums, Hard Rock Albums, Rock Albums și Album Sales.

Foto: Facebook, Three Days Grace