Rock News

Beth Hart lansează „Good Times Bad Times” de pe viitorul album cu coveruri Led Zeppelin

Piesa, care a apărut inițial pe albumul de debut Led Zeppelin la începutul anului 1969, va apărea pe viitorul album de coveruri al lui Hart, „A Tribute To Led Zeppelin”. Lista completă de piese, mai jos.

„Whole Lotta Love” a fost cântată ocazional în setlist-ului de concert al lui Beth Hart din 2004, iar după ce ea a cântat o versiune improvizată a piesei în studio în timpul înregistrării albumului din 2019 „War In My Mind”, producătorul Rob Cavallo i-a sugerat lui Hart să facă un album întreg de coveruri Led Zeppelin.

Artista nu a fost inițial entuziasmată. „Nu fac un album întreg”, a spus ea. „Pentru a face Zeppelin, trebuie să fii supărat să atingi notele alea. Nu pot face asta; am muncit ani de zile să-mi alung furia.

"Atunci a lovit pandemia și toate lucrurile din jurul ei. Așa că acum sunt furioasă. Mi-am sunat managerul și i-am spus, cereți-i lui Rob și Doug [McKean, inginer] să-mi trimită toată muzica pentru că sunt gata să fac asta".

Muzicienii care contribuie la album sunt chitaristul Tim Pierce (Bruce Springsteen, Tina Turner), basistul Chris Chaney (Rob Zombie, Slash), clăparul Jamie Muhoberac (Bob Dylan, Rolling Stones), bateriștii Dorian Crozier (Celine Dion, Miley Cyrus, Joe Cocker) și Matt Laug (Alanis Morissette, Alice Cooper), în timp ce părțile orchestrale au fost aranjate de David Campbell (Muse, Beyoncé).

Beth Hart: A Tribute Top Led Zeppelin tracklist
1. Whole Lotta Love
2. Kashmir
3. Stairway To Heaven
4. The Crunge
5. Dancing Days/When The Levee Breaks (Medley)
6. Black Dog
7. No Quarter / Babe I'm Gonna Leave You (Medley)
8. Good Times Bad Times
9. The Rain Song

Albumul va apărea pe 25 februarie 2022.