Rock News

Ozzy Osbourne, „foarte fericit” pentru că va colabora cu Robert Trujillo pe viitorul album solo

Trujillo, care a cântat șapte ani cu Ozzy înainte de a se alătura Metallica în 2003, are o înregistrare pe viitorul material discografic al lui Ozzy Osbourne.

Vorbind în numărul din decembrie al revistei Metal Hammer, care aduce un omagiu trupei Metallica, Ozzy a spus: „Rob a fost întotdeauna un bun prieten de-al meu. Este un basist grozav și un tip grozav; a fost singurul care, atunci când a venit momentul. să se miște, a făcut lucrurile așa cum trebuia.

Întotdeauna le cer băieților care cântă cu mine, dacă primesc altă ofertă și vor să meargă mai departe, e în regulă, doar să nu mă lase baltă, să-mi dea timp să iau un înlocuitor. Rob este singurul care s-a purat tot timpul corect cu mine. Sunt foarte fericit că l-am convins să cânte și pe noul album."

În perioada petrecută în trupa lui Ozzy, actualul basist Metallica, Robert Trujillo a apărut pe albumele „Down To Earth” și „Live At Budokan”, precum și pe reeditările din 2002 ale „Blizzard Of Ozz” și „Diary Of A Madman”.

Ultimele două înregistrări au fost apreciate pe scară largă de fanii lui Osbourne, când soția și managerul lui, Sharon, l-a pus pe Trujillo să reînregistreze părțile originale ale basistului Bob Daisley, după ce Daisley și bateristul Lee Kerslake i-au dat în judecată pe Ozzy și Sharon pentru drepturi de autor. Cei doi din urmă au apărut pe ediția aniversară de 30 de ani.

Foto: Getty Images/ Guliver.