Rock News

Amy Lee și Lzzy Hale interpretează un cover incendiar după „Heavy” (Linkin Park)

Artistele au ales să interpreteze piesa în cadrul concertului care a dat startul turneului lor american comun.

Evanescence și Halestorm au revenit pe scenă, spre bucuria fanilor, iar solistele celor două formații s-au hotărât să transforme primul concert al turneului într-unul memorabil. Artistele au interpretat, relatează pubicația online Loudwire, unul dintre cele mai apreciate singleuri ale formației Linkin Park „Heavy”. Probabil te așteptai deja la asta dacă frecventezi site-ul nostru: interpretarea poate fi urmărită (și ascultată) mai jos.

Aceasta nu este prima oportunitate de care cele două artiste au profitat pentru a colabora. Cel mai recent, solistele au lansat împreună singleurile „Break In” (Halestorm) și „Use My Voice” (Evanescence). Cele două formații se află în relații bune, însă, de un car de ani – primul turneu în care au plecat împreună a avut loc în 2012.

Turneul american în care cele două grupuri muzicale se află acum se va sfârși la data de 18 decembrie, însă Evanescence au plănuit deja și multiple apariții europene pentru anul viitor. În cadrul turneului european, grupul va face o oprire și în București, pe 7 iunie, la Arenele Romane. Biletele pot fi achiziționate de aici.