Rock News

Halestorm ne vor aduce spiritul sărbătorilor cu concertul „Happy Hale-i-days”

Deși concertul va fi difuzat abia în decembrie, biletele pentru el vor putea fi achiziționate începând de mâine.

Fiecare dintre noi petrece sărbătorile de iarnă cum simte, însă noi suntem aici să îți oferim oportunitatea de a te bucura de un pre-Crăciun puțin altfel. Conform publicației online Heavy Consequence, americanii de la Halestorm plănuiesc să le ofere fanilor oportunitatea de a intra în spiritul sărbătorilor într-un mod unic. Artiștii au anunțat că vor difuza un concert special înregistrat în septembrie, evenimentul fiind intitult „Happy Hale-i-days”.Dacă te bate gândul să îți achiziționezi un bilet pentru reprezentația de pe 23 decembrie, o poți face începând cu vinerea asta, de aici.

Formația urmează să revină și cu un album de studio anul viitor, iar fanii au avut ocazia să îi prindă gustul. Halestorm au lansat deja prima piesă extrasă de pe acesta – un single cu mesaj puternic.

Back from the Dead este despre supraviețuire,” spune solista Lzzy Hale despe melodie. „Nu în sensul fizic, deși știu că am fost cu toții atinși de moarte mai ales în ultimii câțiva ani. Cântecul ăsta este personal și scris din perspectiva sănătății mintale,” continuă ea.

Piesa, precum și o reinterpretare acustică, pot fi ascultate mai jos.

Foto: Facebook, Halestorm