Rock News

„The First 21: How I Became Nikki Sixx” a ajuns pe lista celor mai bine vândute volume The New York Times

Noua carte a basistului Motley Crue, „Nikki Sixx, The First 21: How I Became Nikki Sixx”, a ajuns pe lista celor mai bine vândute volume The New York Times, oferindu-i rockerului al patrulea best seller ca autor.

Fondatorul Motley Crue și Sixx: A.M. a scris anterior cartea de memorii din 2007 „The Heroin Diaries” și „This Is Gonna Hurt” în 2011. Împreună cu colegii săi de trupă, a colaborat la scrierea volumului din 2002 „The Dirt: Confessions of The World's Most Notorious Rock Band”, care a servit drept bază pentru filmul biopic al trupei The Dirt din 2019.

Toate cele trei cărți au fost New York Times Best Sellers, iar acum „The First 21” li se alătură, așa cum a subliniat Blabbermouth.

Luna trecută, The First 21 a ocupat primul loc în topul cărților de muzică rock al Amazon. De asemenea, s-a clasat în Top 40 al topului general al biografiilor și memoriilor de pe Amazon.

The First 21 relatează primii 21 de ani ai vieții lui Sixx, când încă se numea Frank Feranna.

First 21 acoperă povestea pe care nu ați auzit-o, a explicat el. „Este povestea intimă și personală a modului în care un băiat nevinovat de la fermă din Idaho, cu un vis arzător și o dorință arzătoare – pentru muzică, pentru dragoste și pentru faimă – a devenit faimosul Nikki Sixx. Cred că primii noștri 21 de ani au mult de-a face cu modelarea a ceea ce devenim. Aceștia sunt primii mei 21 de ani și sper că ei vă vor emoționa și vă vor inspira să investiți în cele mai mari vise pe care le aveți”.