Rock News

David Corverdale, despre moartea lui Tawny Kitaen: „Tawny este sinonim cu Whitesnake”

Coverdale a discutat despre moartea lui Julie E. "Tawny" Kitaen într-un nou interviu cu un post de radio american.

„Am primit un mesaj seara târziu și m-am zis: „O, Doamne!”. E adevărat, ca să fiu sincer, nu a existat nicio comunicare de peste 30 de ani. Am investit și continuu investest în căsătoria mea cu [actuala mea soție] Cindy. Cred că ar fi fost diferit dacă Tawny și cu mine avut fi avut un copil, dar nu am avut. Am transmis condoleanțe familiei și prietenilor ei și am făcut o declarație publică modestă pentru că într-adevăr nu era locul meu să fac altceva”.

„După cum știți, Tawny este sinonim cu Whitesnake, cu MTV”, a continuat el. „Această frumusețe extraordinară, uimitoare, care a atras atât de multă atenție asupra muzicii mele. Odată ce-ți dai seama „Oh, Dumnezeule, e superbă”, vei spune și „Wow, nici melodiile nu sunt rele”.

„Da, deci a fost un șoc, fără nicio îndoială”, a adăugat David. „Nu am anticipat asta. Pe de altă parte, din păcate, pierd o mulțime de oameni. La această vârstă, este atât de ciudat cât de mulți oameni pe care îi cunosc, fac check-out, în privat sau profesional”.

La începutul acestei luni, un purtător de cuvânt al Departamentului Sheriff-ului Orange County din California a declarat că cauza morții lui Tawny a fost cardiomiopatia dilatativă (o boală a mușchiului cardiac).
Kitaen a murit pe 7 mai la casa ei din Newport Beach, California.

Foto: Getty Images/ Guliver.