Rock News

Jonathan Davis (Korn) și-a găsit vocația de criminal în pelicula „The Devil’s Tree”

Muzicianul a schimbat scena muzicală pentru o alta, pe care a ales să îl joace pe „The Pet” - un criminal cu „un simț al umorului deranjat și sadic”.

De-a lungul timpului, am avut posibilitatea să ne bucurăm de talentul muzical al lui Jonathan Davis. Deși este cunoscut, în cele mai multe cercuri, pentru rolul de solist al grupului de nu-metal Korn, muzicianul s-a făcut remarcat și pe cont propriu, dar și în cadrul altor proiecte muzicale. De data asta, se pare că Davis a dorit să se depărteze puțin de tipul ăsta de scenă, alegând o alta.

Jonathan a fost ales pentru a juca rolul principal negativ din pelicula horror „The Devil’s Tree”, anunță publicația online Loudwire. Muzicianul îl ilustrează pe „The Pet”, un criminal ce, precum mulți alții are și „un simț al umorului deranjat”.

„După ce vizitează un copac emblematic despre care se zvonește că ar fi poarta spre Iad,” începe rezumatul filmului, „un grup de prieteni organizează o petrecere jalnică în cadrul căreia, fără a-și putea explica fenomenul, își dau seama că nu se pot auto-convinge să plece. La scurt timp după aceea, începe chinul și măcelul la mâna unui ucigaș supranatural cu un simț al umorului deranjat și sadic”.

Filmului încă nu i-a fost atașată o dată de apariție, însă acesta se află deja în stadiul de post-producție.

Foto: Facebook, Jonathan Davis, Scott Lukes