Rock News

Kirk Hammett și Rob Trujillo (Metallica) sărbătoresc Halloween-ul cu un cover după „Frankenstein” al Edgar Winter Group

Clasicul instrumental din 1972 a fost refăcut acum de Kirk Hammett și Rob Trujillo de la Metallica pentru a sărbători Halloween-ul. Videoclipul a fost postat pe contul de YouTube al Blackened American Whiskey – brandul de whisky Metallica.

Suntem siguri că Kirk Hammett de-abia aștepta să înregistreze un cover pe tema Halloween-ului; chitaristul și-a arătat în mai multe ocazii dragostea pentru genul horror, împodobindu-și chitarele ESP Ouija, KH Demonology și KH-WZ White Zombie cu această tematică.

El și-a construit, de asemenea, o reputație de colecționar de suveniruri horror vintage și chiar și-a organizat propria convenție horror – Kirk Von Hammett's Fear FestEvil – încă din 2014.

„Heavy metalul și horror-ul sunt veri”, a declarat chitaristul pentru NBC Bay Area după convenție. „Există o mulțime de elemente horror care au fost folosite în heavy metal de mult timp. Adică, Black Sabbath a fost numită după un film”.

„Pentru mine, un film de groază bun este distractiv, dinamic, interesant de vizionat, [cu] suișuri și coborâșuri. O melodie bună de heavy metal, pentru mine, este la fel – interesantă de ascultat, [are] suișuri și coborâșuri, distractivă și energică”.