Rock News

David Ellefson este dezamăgit de modul în care s-a sfârșit capitolul Megadeth pentru el

Artistul povestește cum s-au desfășurat lucrurile când a izbucnit scandalul al cărui protagonist a fost.

Deși basistul David Ellefson a fost nevoit să părăsească grupul alături de care a compus și cântat timp de aproape trei decenii, muzicianul mărturisește că nu le poartă pică foștilor colegi. Ellefson a declarat, într-un interviu acordat pentru SiriusXM și preluat de Heavy Consequence, că este dezamăgit, dar nu amărât.

Artistul i-a povestit lui Eddie Trunk despre incidentul care i-a afectat atât de tare cariera – un scandal sexual. Ellefson susține că „tabăra Megadeth” insista ca el să nu răspundă acuzațiilor publice, însă echipa sa proprie de avocați l-a sfătuit să se apere.

„Într-un final, asta a dus la excluderea mea din Megadeth. Dar am tot dreptul, la fel ca oricine altcineva, să mă apăr, mai ales când cineva face acuzații false la adresa mea în felul ăsta,” spune artistul.

Dezamăgirea lui Ellefson, declară el, este rezultatul abordării problemei – se pare că Megadeth ar fi trebuit să publice o declarație, „însă nu asta este ceea ce s-a întâmplat. Așa că am fost dezamăgit, proabil, de modul în care s-au desfășurat lucrurile,” mărturisește David.