Rock News

Tom Morello: Zack de la Rocha,„James Brown punk”, Chris Cornell,„abilitatea de a crea melodii frumoase și puternice din nimic”

Chitaristul Tom Morello și-a lăudat colegul de trupă de la Rage Against The Machine în timpul unei ediții recente a podcastului Revolver Fan's First.

„În opinia mea, [Zack este] cel mai mare frontman din toate timpurile”, a spus Morello. „Este James Brown punk. Nu există nimeni în istoria muzicii occidentale care să aibă genul de angajament total spiritual pe scenă și în studio ca acest om".

Apoi a continuat: „Și lucrul acesta se adaugă unui intelect strălucit și faptului că este și un muzician extraordinar și asta este cu adevărat o combinație incredibilă. Sunt foarte norocos să fiu în trupă cu el”.

Morello l-a amintit și pe fostul coleg de la Audioslave, Chris Cornell, pentru „abilitatea de a crea melodii frumoase și puternice din nimic”.

„Și îmi amintesc că am făcut primul disc [Audioslave] [auto-intitulat] cu Rick Rubin”, a spus el. „Și Rick spune:„ Nu înțelegi cât de norocos ai fost. Lucrez cu o mulțime de vocali și e foarte greu să faci o melodie grozavă. Iar tipul ăsta le irosește în stânga și-n dreapta”.

Tom Morello a lansat ultimul său album solo, ‘The Atlas Underground Fire’, vinerea trecută (15 octombrie).


Între timp, Rage Against The Machine urmează să înceapă turneul de reuniune - întârziat de COVID - în primăvara anului viitor. Cu Run The Jewels în deschidere, RATM se va întoarce scena pe El Paso, Texas, pe 31 martie 2022. Nu au mai cântat live din 2011.

Foto: Getty Images. Guliver.