Rock News

Bring Me The Horizon interpretează un cover al piesei „Mood” (24kGoldn feat. Iann Dior)

În cadrul aceleiași sesiuni cu BBC, artiștii au cântat și „DiE4u”, una dintre piesele include pe noul lor album.

Pe lângă lansările originale pe care le scot ca pe bandă, britanicii de la Bring Me The Horizon se mai încumetă, din când în când, să adopte și piesele altora în propriul repertoriu. Conform publicației online Kerrang!, muzicienii au interpretat live, în cadrul unei sesiuni BBC Radio 1 Live Lounge, melodia „Mood” (24kGoldn feat. Iann Dior). Ce a ieșit, poți analiza aici.

Artiștii au cântat, cu ocazia asta, și una dintre cele mai noi piese lansate, „DiE4u”. După cum ți-am scris în momentul apariției singleului, acesta are o semnificație importantă pentru solistul Oli Sykes.

„Piesa asta este un triumf pentru mine, într-un fel, pentru că reprezintă faptul că am acceptat că nu sunt o persoană care să poată bea alcool, să poată fuma iarbă sau să facă vreun lucru similar pentru că am o problemă cu asta și mereu o apuc pe același drum,” a mărturisit artistul într-un interviu acordat pentru NME.

Următorul disc al grupului va face parte, la fel ca cel mai recent, din seria „Post Human”. Acesta va apărea pe piață anul viitor.

Foto: Facebook, Bring Me The Horizon